Elfelejtett jelszó

Regisztrációs segédlet

Az ECONVENTIO TESZT kitöltése regisztrációhoz kötött. A regisztráció az oldal jobb felső részén érhető el, itt kattintsunk a Regisztráció gombra:

Ha már korábban megtörtént a regisztráció, akkor a Belépés gombra kattintva lehet bejelentkezni, és elérni a tesztet.

Regisztráció

Töltsük ki a regisztrációs űrlap egyes mezőit. A felhasználónév megadásakor figyeljünk, hogy az nem tartalmazhat ékezetes betűket és szóközt.

 

A kitöltés után el kell fogadni a részvételi feltételeket, melyek az űrlap alatt olvashatóak, illetve lehetőség van hírlevél feliratkozásra is. Ez javasolt, mivel a későbbiekben a témához kapcsolódóan küldünk friss és hasznos információkat, melyek segítségével fejleszthető a pénzügyi tudatosság.

A részvételi feltétel elfogadás és a hírlevél feliratkozás alatt egy regisztrációs kód található. Ide a econventio szót kell beírni, enélkül a regisztráció nem lehetséges.

Ha ez megtörtént, akkor kattintsunk a Regisztráció gombra.

Regisztráció után

A regisztrációt követően ezt az üzenetet olvashatjuk:

 

A Kattintson ide kifejezésre kattintva a teszt elérhetővé válik, így megkezdhető annak kitöltése. A teszt későbbiekben is bármikor kitölthető a Teszt indítása gombra kattintva:

 

 

Belépés

A teszt kitöltéséhez kattintsunk a főoldalon a Teszt indítására vagy az oldal jobb felső részén található Belépés gombra, és adjuk meg a regisztrációnál megadott felhasználónév és jelszó kombinációt:

 

A megfelelő adatok megadása után a Bejelentkezés gombra kell kattintani, majd a teszt elérhetővé válik.


További kérdéssel, észrevétellel keressenek bizalommal!
Sok sikert a teszthez!

Kapcsolat: Sápi Ákos
E-mail: info@econventio.hu
Mobil: +3620-961-7563